27. marec 2024

Športna tekmovanja dijaških domov

Skupnost dijaških domov Slovenije v sodelovanju z dijaškimi domovi mariborske regije organizira že 59. Domijado, tradicionalno vseslovensko srečanje dijakinj in dijakov iz dijaških domov. Osrednji dogodek bo 11. aprila v Mariboru, trenutno pa potekajo športna predtekmovanja v katerih se merijo dijakinje in dijaki dijaških domov iz vse Slovenije.

V torek, 19. 3., smo v telovadnici SIC Alme M. Karlin s pomočjo Namiznoteniškega kluba Savinja organizirali medregijski turnir v namiznem tenisu, ki so se ga udeležile ekipe iz dijaških domov Drava, Lizika Jančar, Anton Martin Slomšek ter Želimlje. Tekmovanje je koordinirala vzgojiteljica Darija Kotnik.

Naši fantje so se v sredo, 20. 3., udeležili kvalifikacijskega turnirja v odbojki na Gimnaziji Želimlje, na katerem so osvojili 3. mesto, 27. 3., pa kvalifikacijskega turnirja v futsalu v Novem mestu, kjer so prav tako osvojili 3. mesto.

Tekmovalcem čestitamo za borbenost, hkrati pa se njim in njihovim mentorjem zahvaljujemo za uspešno zastopanje našega doma na tekmovanjih. Zahvaljujemo se tudi Namiznoteniškemu klubu Savinja za pomoč pri izvedbi tekmovanja v Celju.

Deli naprej

Dijaški in študentski
dom Celje

Ljubljanska cesta 21
3000 Celje, Slovenija

Kontakt

T: 041 621 266
E: info@dijaski-dom.si

Skip to content