Domov > Ponudba

Ponudba

Nudimo namestitve, obroke, pripravljamo pogostitve, izobraževanja … Pri nas lahko najamete prostore in športne površine ali pa si privoščite odlično kavo v naši kavarni.

Kavarna

Naši gostje si lahko privoščijo najboljšo kavo v mestu … kar v copatih. V Kavarni Erasmus Cafe, ki deluje v pritličju doma, so dobrodošli tudi zunanji gosti. Poleg izbrane kave in čajev nudimo tudi druge napitke, sendviče in sladice.

Pogostitve

Bi svojim gostom radi podarili pogostitev, ki jim bo še dolgo ostalo v čudovitem spominu? Zaupajte nam svoje želje in ideje ter se prepustite izkušeni ekipi, ki vam bo svetovala in pripravila dogodek po vaši meri.

Hostel

V našem domu z veseljem pozdravimo različne goste. Ker so storitve, ki jih nudimo pri nas, strokovne, tehnološko dovršene in cenovno ugodne, smo zanimivi za številne obiskovalce.

Najem prostorov

Pri nas lahko najamete učilnice, konferenčno sobo ali jedilnico. Najem lahko kombinirate z različnimi gostinskimi storitvami (odmori za kavo, pogostitve, kosila) svojim gostom pa lahko v paketu ponudite tudi nočitve v hostlu.

Uporaba športnih površin

Košarkarsko igrišče MAVS (Luka Dončič), ki stoji za dijaškim domom, je prvo NBA igrišče v Evropi. Na igrišču se lahko pomerite s svojimi prijatelji ob igrišču pa sežete v roko Luki Dončiču. Za aktivno preživljanje prostega časa ali trening so na voljo tudi fitnes, oprema za namizni tenis, po dogovoru pa vam lahko v najem ponudimo tudi večjo šolsko telovadnico. 

Dijaški in študentski
dom Celje

Ljubljanska cesta 21
3000 Celje, Slovenija

Kontakt

T: 041 621 266
E: info@dijaski-dom.si

Skip to content