27.08.2020

Prihod dijakov 31. 8. 2020

Zaradi priporočil NIJZ (prepoved zbiranja večjega števila ljudi v zaprtih prostorih) bo letošnja nastanitev dijakov v dijaški dom potekala drugače kot doslej.

Vsi dijaki (novinci in ostali) boste v dom prihajali po spodnjem vrstnem redu:

–       vzgojna skupina B5: ob 15.00,

–       vzgojna skupina B1: ob 16.00,

–       vzgojna skupina B2: ob 17.00,

–       vzgojna skupina B3: ob 18.00,

–       vzgojna skupina B4: ob 19.00.

Dijaki se pred domom zberete ob uri, kot je zapisano zgoraj. Vsakega dijaka lahko v dom pospremi le 1 od staršev/skrbnikov. Oba morata biti zdrava. V dom boste stopali posamično in pri tem upoštevali medosebno varnostno razdaljo (vsaj 1,5 m). Pri vhodu si boste razkužili roke. Uvodni sestanek bo v jedilnici doma. Tudi v tem prostoru upoštevajte medosebno varnostno razdaljo. V domu je obvezna uporaba zaščitnih obraznih mask. Zaradi podpisovanja dokumentacije imejte s sabo svoje pisalo. Prosimo, da s sabo prinesete izpolnjeno izjavo pred začetkom bivanja v dijaškem domu (izjava staršev mladoletnega dijaka, izjava polnoletnega dijaka).

Klasične večerje v ponedeljek ne bo. Za dijake bo pripravljena hladna večerja (lunch paketi).

 

Vsi si želimo, da bi vabilo na prvo srečanje v novem šolskem letu bilo prijaznejše, a okoliščine od nas zahtevajo, da z upoštevanjem ukrepov poskrbimo za svojo varnost in varnost drugih. Kljub vsemu smo veseli, da naš dom spet odpira vrata vsem dijakom in da se bomo v ponedeljek po dolgih petih mesecih spet srečali, z nekaterimi pa na novo spoznali.